Kozlu Attila İlkokulu

Vizyon: Çağdaş Eğitim TEknolojilerini kullanarak,Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkelerine mevcut ilkokul programı dahilinde gerçekleştirmeye çalışan; sağlıklı,güvenli ve en başarılı ilkokul olmaktır.

Misyon: Öğrencilerimiz günümüz teknolojilerini kullanmalarını, okuyarak bilgilerini geliştiren, bilgilerini kullanabilen, araştıran, soran sorgulayan bireyler olmalarını; Sosyal hayat içinde uyumlu,çevresini koruyan ve tanıyan sorumluluk sahibi bireyler olmalarını; İstek ve idealleri doğrultusunda kendisini ifade edebilen ve buna uygun davranışlar içinde bulunabilen sadece kendini değil, millli ve insani değerlere önem veren bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar: 1996-1997 yılında okulumuz Hentbol Kız Takımı Türkiye 3.olmuştur. 2006-2007 Eğitim-Öğretim yılında "Bu Benim Eserim" proje yarışmasında "KAVŞAK DÜZENLEMESİ" adlı projesi ile Türkiye´de ilk 50 proje arasına girmiştir.

Saatler: 09:00-14:30
Isınma: Doğalgaz